Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laglösheten breder ut sina svarta onda vingar

Bägaren har runnit över för länge sen
ilskan över alla pågående våldtäkter
ökar på i en ständig drivande ström
politikerna är handlingsförlamade
så flata att man blir tokig på dem
de står ansvariga på befolkningen
de ska ge oss trygghet och säkerhet
men istället har de tagit bort den!
idag verkar det vara fritt fram för
kriminella alla konstant sexhungriga
vargar som ofta vandrar ihop i flock
i försök att uppsluka där de kommer åt
bestialiska groteska onda typer
som också misshandlar rånar
sina oskyldiga byten och river
söner deras liv på ett sataniskt sätt
detta är ett bevis på att laglösheten
breder ut sina svarta onda vingar
de styrande tittar ju mest på
och låter hela tiden detta fortgå!
de är avslöjade och genomskådade
de har slängt landet på en sophög
bryr sig inte om folks rop på hjälp
bryr sig inte om deras varningsord!
politikerna har förstört krossat välfärden
och allt annat som var bra på svensk jord!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-10 10:43



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Det nya Sverige. Med rättsstatens goda minne.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP