Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tina upp

Sakta vecklas den ut
Vinterfrusen kropp

Solen strålar
på ledig tid

Stretchar ut
mina andetag

Fyller på med
en spirande känsla
av glädje






Fri vers av soalf
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-04 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligheter!
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf