Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handlar förmodligen bara om drömska LUSTslott som byggt bo i mitt hår

januarinatten blir aldrig av
men jag är konstnärligt naken inför dig
det har jag alltid varit
ett verk av kött och blod
som skriver märkliga sagor för döva öron

du är rädd om din ensamhet
här i utkanten av alla ord
det gör inget du min himmel på jorden
de är ändå så jävla överflödigt snäva

kysser fuktnaken hud i hemlighet
i drömmar separarerade från himlen
och ingen kan ta ifrån mig det
du är så härligt liggbar även utan ord
och i ditt hår växer sällsynt vackra blommor




Prosa av L I V
Läst 528 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-01-04 13:51



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket skön text!
2013-01-06

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Otroligt vacker kärleksförklaring, en sann dröm eller en sanndröm
2013-01-05

  LenaJohansson VIP
gillar denna dikt..mkt bra
2013-01-04

    Max Poisé
Jasså..du diktar om mig :-)

Skämt åsido...härlig dikt som blanda jävlaranamma och skönhet. Sånt gillar Max till max
2013-01-04

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat ..tycker om denna!
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V