Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pannloben

Tidsmedvetenhetens centrum

centrum för känslan

för dåtidskänslan, ånger

för framtidens känsla, ångest

och för nuets känsla, skammen.

Vi försöker bota känslans obehag med olika substanser med fantastiska resultat.

Vi tror att vi är befriade.

Det enda som händer är att vi skjuter upp upplevelsens av olust

tills vi väljer att ta itu med den.

Om du väljer att göra det, nuet blir till glädje, välbehag och kanske lite lycka.




Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-04 17:24



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Väl diktat och mogna ord!
2013-01-20

  Lars Hedlin
JA allt med värme och det som är vackert..bra
2013-01-04

  SatansSon VIP
Jag väljer lycka, glädje och välbehag.¨Bra diktat.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen