Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt sant.


Min dator.

Min dator trilskas med mig.

Först vill den inte återge mig mina "filosofiska tankar."

Fast de vandrar runt.

Sedan ställer den inte upp på en test.


vilket har fått 11 läsare att att svara på ett tomt papper...

Det blev ju ändå en sorts test!

Får se hur det går nu. UE.!




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-04 17:26

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram