Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galileo galilei och allt jag inte förstod

 

det var galileo galilei

och allt jag inte förstod

 

som \'den fantastiska matematiken\'

boken jag använde

innan några stilnoct fanns

 

för jag har dyskalkyli

och överslagsräknar för högt

 

en obildad humanist

eller otillräcklig estet

 

jag har missat lektioner

i hur man gör

då jag hellre tagit sovmorgon

intrasslad i kärlekssömn

 

ibland ser ni ändå på mig

som att jag har något

någotslags någontingannat

 

det är då jag stannar upp

i min kantstötta tro

att jag är vargen i bamse,

 

måste släpa sten

för kärlek och respekt




Fri vers av molly crayons
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-02-18 19:13



Bookmark and Share


    Duff
Du skriver ju om mig! Tack.

Duff
2006-06-01

  Tvillingsyster
Ja! Ditt sätt att formulera dig är guld! Dina ord är bara SÅÅ suveräna. Jag tror att jag också har dyskalkyli.
2006-05-29

  K*
vad glad jag blev nu . tänk att jag har missat denna !

en enormt snygg och snillrik text och rubriken är lockande och skitbra.
jag älskar ditt sätt att sätta ihop ord!

"för jag har dyskalkyli

och överslagsräknar för högt"

applåderar*
2006-05-04

  Ms Lovecraft
Vetenskap är underbart :P
2006-04-27

    Peter Hultgren Wennerberg
Tror mig förstå det välformulerade. /Pa -ngt bildad humanist.
2006-03-06

  Lola
..och jag surfar omkring och spanar in folks favoriter, hamnade på din sida och intresserade mig för den snillrika titeln. WOW! Vilken tur för mig!
Du blandar termer och vardagsspråk, snor ihop fantastiska meningsuppbyggnader och nyskapar associationer.
Fasen vad impad jag blir!
Grymt, tjejen!
Ska bokmärka.
2006-02-27

    ej medlem längre
bambina, naturligtvis *s*
2006-02-19

    ej medlem längre
fullkomlig, Bambino
2006-02-19

  Christer VIP
tyckte mycket om den här...rakt igenom. det bästa jag har läst av dig tror jag. Impad!!
2006-02-19

  bq
En vargasion med lite stjärnsoft..skimrande respektfullt emot dig ;-)
2006-02-18

  Saga-Sofia
Orkar inte motivera varför, har sån sablarns huvudvärk, men jag gillade den :-)
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons