Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv

Du är så vacker
Du är ett Du
Du är min
Men du är inte min

På väg mot dig
Ska jag inte förstöra dig
Ska jag nära dig
Ska jag vara nära dig

För du är

Det finaste med mig




Fri vers av Malla
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-20 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla