Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning


Det är sant det jag vet om njutning
att oändligt borde vara hela tiden
utan avbrott
nätter skulle vara nätter om de ville
dagar likadana
men fyllda av njutning

Genomförenade
omkringförenade
armarslingrandeförenade
över-och underuppfångandesförenade
snabba andetag
tills ögonlock slutes av livets gång

Vet du hur mycket jag skulle sakna dig då?

Utan dina händer över världshaven
skulle tistlar förgöra mig i min hamn
visst skulle jag trotsa sanningen
men också vända mig i fördärv
och förgås
av saknad efter dig

Så mäktig är Du i din glans
att mina fötter knappt bär mig
att mina känslor skriker
efter hela din skapelse!









Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 592 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-05 05:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint om längtan...
2013-01-05

    Max Poisé
En hyllning till det väsentligaste som existerar! Bravo!
2013-01-05

  Peter Olausson VIP
en kärlekens höga visa
2013-01-05

  S.A.I. Steve Lando
sväva bör du
euforiskt

med njutning så oändlig
att evigheten embarkas

i detta liv

själars njutning
kroppars njutning

i liv, som evig tid
evinnerlighetlig extas

2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran