Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska bygga en egen värld under mitt täcke..


en värld som passar mig...


där ditt hår får bli taket till min boning

dina läppar och kyssar är mina dörrar att gå in igenom

hakan är min trampolin

mot ditt bröst

min bassäng

sen fylld med varmt vatten

simma i djupet

längre ned

långt in i extas

tillsammans




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 516 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-05 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran