Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utifrån mitt perspektiv...


är samhället inte ärligt här

och jag vill till det sagolika

som ger mig det värde jag förtjänar

må det vara en paradisö

ett skjul av känslor

stenig mark att gå på

eller ett enda ord

vad som helst

men inte den här platsen.


Jag behöver en tröskel bara

som jag kan kliva över

och snabbt befinna mig i nästa rum

ett avstamp

för jag har bara en livstid

inget mer

och det är inte rättvist att inte nå de absoluta höjderna

hela tiden.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 545 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-05 06:18



Bookmark and Share


  Annika Persson

I mitt skjul finns allehanda bråte och lump,
second hand prylar, om det beror på mig
eller på andra, det kan diskuteras om man vill,

om jag förvandlar mitt skjul med trädgårdsredskap
till en flaschig lägenhet, kan sanningen se annorlunda ut.

2013-01-11

  Robert Jonsson VIP
så bra och igenkännande..
2013-01-05

  LenaJohansson VIP
mmm...bra beskrivet
2013-01-05

  SatansSon
Jag vill oxå dit.
2013-01-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gå!

inget mindre än de absoluta höjderna
det sagolika, förtjänar du

allt annat,
vore orättvishetens fång
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran