Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lafayette Street

Minns du klubben
med den mörka, murriga
inredningen

Upplyst av svaga glödlampor
bakom röda lampskärmar
av sammet

Här delade människor
sin sorg med
en flaska billig bourbon
och varandra

Musikerna visste allt
om frusna själar
och brustna hjärtan

Det var här
man kunde konsten
att spela blues




Fri vers av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 413 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-05 10:11



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Och markis Lafayette njuter blues i sin himmel.
2014-03-11

    ej medlem längre
New Orleans?
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)