Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggheten du ger

Du ger mig en slags trygghet
Att våga vara som jag är
Göra det jag vill
Känna som jag gör
Jag har sällan känt den tryggheten förut



Du fångade mig direkt
Ditt leende
Din värme
Ger mig något jag saknade



Mitt i min osäkerhet
Och förvirring
Blev du en trygg hamn
Någonting att hålla fast vid
Mitt i den orkan
Jag befann mig i



Det har skadat mig mycket
Att jag håller av dig så
Men det har varit värt det
Det är värt smärtan
Att få tryggheten du ger
Tryggheten jag så väl behöver
När det inte finns mycket annan







Fri vers av MayFlower
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-05 11:20



Bookmark and Share


  wildah
Så fint! Vissa människor utstrålar så mycket trygghet och värme!
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower