Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längst ute på bryggan

här finns bara havet
vinden
saltet

och vågornas vilsamma vandring mot land




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2013-05-17 23:08



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert lugn
2013-08-17

  Lena Själsöga Keijser
dofterna
stiger in
2013-05-22

    ej medlem längre
kan känna in läget i texten.. västkustsk om somrarna... bra känsla här
2013-05-22

  Magica VIP
Rofyllt, fint!
2013-05-22

  genni VIP
Precis så där stämningsfullt som jag vill ha det, fint!
2013-05-21

  Linda CH VIP
En skön dikt om en skön plats! Meditativ!
2013-05-21

  Heikki Hellman
Stämmer överens absolut med mina känslor! Kort, men underbart skriven och konstaterat.
2013-05-20

  sommarmoln
Så ljuvligt...kan nästan höra vågornas vilsamma skvalp vid havsranden,
Känna havets sälta mot mina läppar:)
2013-05-20

    ej medlem längre
utsökt.
2013-05-18

    Jane S VIP
jag hör ljudet...
2013-05-18

    ADI Nehlin
härligt
2013-05-18

    ej medlem längre
Ah. Fint. Just så.
2013-05-18

  Mattias Alveteg (Lavtege)
tycker särskilt om den okonstlade alliterationen på slutet vars rytm ljudmässigt är som tre vågor (som vilsamt vandrar mot land)
2013-05-18

  surface to air
Beautiful!
2013-05-18

  HelenaW
Man känner havslukten fylla sinnena
2013-05-17

    ej medlem längre
Fint. Får lust att läsa Sommarboken av Tove Jansson. Den utspelar sig på en ö i havet. Hon skriver också enkelt men målande o alltid med naturskildringar som reflekterar djupet i varje människa.
2013-05-17

    ej medlem längre
Vilsamt vacker!
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP