Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föräldern

 

 

ett hav, en bok och en hjord
en hjord av alger och småkryp

ett hav av musselskrapande små fötter
i min lägenhet

en bok med många goda ord
och ett och annat småbarnstjut

den borna föräldern med ögon och öron
med armar och ben och ett kastat nät

 

 

 

 

 the born parent

 

an ocean, a book and a herd
a herd of algae and little insects

an ocean of clamscraping little feet
in my apartment

a book of many good words
and once in a while a small child's cry

the born parent with eyes and ears
with arms and legs and a net; thrown -

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-05 20:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat
2013-01-05

  Ingela Svenson VIP
fint om barn och familj, musselskrapande, det var ett målande ord!
2013-01-05

  catharina.jerbo VIP
just så ja!
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP