Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blända

Vacker och fylld av grymhet
Så är din blick
Brännande skörhet
Skakiga hopp om att du
ska komma över
Spänningslustan

Att börja duga

Det är en vacker dröm
Men vem vill vara eken
hon gråter under
en gång om året
Vem vill vara bara den?

efter att andra har fått
njuta hennes blänkande ögonljus:
Ovärdighet,
många gånger har jag sänkts ner
Jag längtar inte ens upp

Jag såg ljuset ifrån din blick i hennes
Det blänkte och blänkte
Men hon var en annan
Det gick inte att tro

Din kraft simmar runt
Där ute i världsväldet
bland virvlar
och störningar
finns ditt anlete förseglat
Ur främlingars grönsvarta djup
Störtar din gränslösa kärleks vitfisk upp mot ytan




Fri vers av Joel Munther
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-05 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther