Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ett enda andetag...


andas mig

 

 

 

 

 

hur kan jag undfly din närhet?


om jag blundar

är du där

om jag springer
är du där

om jag står här
är du där



hur kan jag undgå dig?


låter jag mitt sinne stiga till höjderna

är du där

om mitt hjärta stannar
och jag faller ner i mörkrets djup
är du där

om jag ljuger för mig själv
och förnekar dig
är du där

 

jag är
där jag är

endast du vet
vem jag är

 

min själ

andas mig

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-07 22:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fantastisk.
2013-02-06

  Lars Hedlin
Så bra så fint...Tycker om!
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight