Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte längre vet

Varför blir jag aldrig något?
Inte någonting alls
och det känns som om jag
lever för att jag måste
men det är ett helvete

att ständigt vara ensam
att ständigt vara tyst
att ständigt vara fel

Och jag vet inte
om jag vill mer
För allt skriker i mig
Varenda liten cell
Och jag kan inte vara
annat än tyst.




Fri vers av tillfällighet
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-06 00:03



Bookmark and Share


    AA VIP
Självutlämnande känslig text. Det jag lärt mig, det är att man kan, man kan spränga gränser. Bekräftelse är viktigt som att uttrycka sig på detta forum. Att få respons....
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet