Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min fd svägerska och vän som gick över till andra sidan idag för ett år sedan.


Trogen vän


Du sträckte ut din hand mot evigheten

kampen blev en gåta
den blev svår och lång

du höll i och höll fast
för dina nära och kära

vi som är kvar vet nu du nått den


vi ser dig runt omkring

vi ser dig i en blomma
som har en annorlunda färg

vi ser dig i en soluppgång
som lyser genom själen

vi glömmer aldrig dig
du genomgoa tjej

Av Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-06 10:15



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert om en vän
2013-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet till din vän...
2013-01-06

  Ljusletaren
Så underbara ord och passar bra i ett telegram också/kram
2013-01-06

  Änglaögon
Fin och berörande.
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.