Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En märklig affär


På en övergiven plats

nära ditt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 793 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-06 12:54



Bookmark and Share


  Annika Persson
Ett övergivet hjärta på en plats,
ett ensamt rum, en skog uan fåglar,
av träden som dött, även om man är
övergiven är världen full av liv redan
utanför dörren.

Hur hjärtat handskas med övergivenheten?
Slå hjärtsnörp för att träffa någon annan,

2013-01-11

  Georg Möller
Så härlig - så frigående - så ärlig - så bestående - så djävla bra!
2013-01-07

  Federico Romano
Var mer säga applåd..
2013-01-06

  cilax VIP
oj, vad snyggt! 10 ord, inkl titel, alla signifikanta
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP