Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitamininjektion


Idag har jag shoppat
nya kläder
smycken
smink


nya skor med höga klackar


iklädd allt det nya
sminkad
smyckad


sträcktes min hållning
blicken ur ögonen fick glans
liksom hela min kropp


växte minst tjugo centimeter

 




Fri vers av Nic
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-02-18 22:50



Bookmark and Share


    steffe struts
underbart! precis vad som kan behövas!

fint beskrivet. gillar uppdelningen du gjort
fint flyt igenom hela texten!

(sen växer inte jag genom shopping, men det
är en helt annan historia:-)

stefan
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic