Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett dig leda

vindens tunga

ödet

Du behövde ingen styrka
I dina händer
för att bryta ner
en skadad fågel

Du behövde inget som höll din famn öppen
när inget längre fanns
att hålla om

 

Jag har sett brända vingar
över berg
brutna ben i dalen
på en fågel som du höll

Jag har känt doften av blomman

Du famnade
Du plockade
i en tid då himlen brann
för jordens istid

 

Du höll så hårt 
om
hennes färgrika blad
som nu bara finns spår av

på dina händer

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ninfea VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-06 15:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt i ord
2014-06-25

  Christer Foghagen VIP
Mycket bra!
2013-09-28

  Lena Själsöga Keijser
läser dig

andas in dina ord

läser igen

det enda jag önskar säga
är

tack

har läst "alla" dina texter... du berör
2013-09-09

  Stefan Albrektsson
Fint konkret språk och stark sista strof som avslutning.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP