Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den första dagen på det nya året...


Kära lilla stjärna

Smyger ut
från år av mörker,
att möta något
bortom...

I den första kvällen,
endast stjärnorna ser
vem...
som delar ljus
större än drömmar

Omslutna
i hjärtats dubbelslag,
du viskar ömt
"Estrellita mia cara"

och himlen ler...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-06 18:58



Bookmark and Share


  Gunilla Wahlsten
Läs Björn Donobauers berättelse om Estrellita här på Poeter!
2013-01-07

  Björn Donobauer
Legenden om Estrellita och Andreju är nedskriven av en B Traven, tysk författare som levde i Mexico och skrev om de mexikanska indianernas utsatthet i conquistadorernas Mexico. En story för de utsatta..

2013-01-07

  Maria T
Stjärnesol
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten