Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradoxens enkla sanning

Om du stannar upp bara
lite grann
så skall jag tala om för dig
hur allt ligger till
Om du kommer nära,
lutar dig intill mig
så skall jag berätta
för dig
Den osminkade obarmhärtiga
sanningen

Att allt är precis som det ser ut
att vara

Just så enkelt är allt
idag
Just så bräckliga är
mina lungor
att luften inte räcker till
när Du fattas
Just så stark är
min röst när jag
skriker Ditt
namn

Så lugnt slår mitt hjärta
mjukt tryggt
och sekunden senare
bultande genom min tunna hud
på min hals
redo att sprängas
av upphetsningen
av Din
kropp

Allt är precis som det ser ut
att vara
Varken mer eller mindre
Just så här enkelt
är livet just
nu

Luta dig intill mig
nära
så skall jag berätta för dig
hur allt ligger
till








Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-06 22:00



Bookmark and Share


  surface to air
Så berörande och vacker text du har skrivit
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes