Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hata dig!

Jag önskar att du bara skulle säga eller göra något som fick mig att hata dig!

Något som fick mig att sluta älska dig

Hur kan allt du säger och gör hela tiden vara så jävla rätt?!
....men ändå så fel

För helvete gör fel någon gång då människa!
....men ändå kommer det att bli rätt

Visa mig att jag kan ha andra känslor för dig än dom jag har nu

Snälla....

Säg att du aldrig mer vill prata med mig
Säg att du aldrig mer vill se mig
Säg att du hatar mig

Säg dom orden och du gör mig fri




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-06 23:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fångad i sina känslor

bra känslofört
2013-01-08

    Max Poisé
Egentligen är hat inte förälskelsens motsats. Om jag minns rätt är det likgiltighet. Hat och kärlek finns på samma sida och är därför samma känsloyttringar. Din text är igenkännande och den har massor med tankar som delas, framför allt de med hjärtesorg!

Ha det bra!
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet