Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till ett barnbarn


Lilja


Du strör liv i tingen

spröd frisk och ny


vi ligger på mage
min ryggsäck är en skattkammare
med dolda fack och gångar

mitt busskort är en karta
läkerolaskarna våra musikinstrument

vi härmar djuren

när jag jamar
rullar ditt skratt
som pärlor i rummet



Lilja

samlingsnamnet på blommorna i dej




En magisk nyans


får mitt livsrum av dej













Fri vers av bittemi VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-08 17:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kärleksfullt gestaltar du ryggsäcken och kartan. Bra!
2014-06-01

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Så starkt.
Vilket minne för det barnet.
Förresten
Vi är nog många som skulle vilja
vara barnbarn till dig.
När man tänker efter
2013-06-07

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2013-01-15

    maija tuori

Gillar
2013-01-12

  Amanda Lantz
Väldigt vackert!
2013-01-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-01-11

    Birgersdotter VIP
Lycka..
2013-01-10

  Georg Möller
Berör - härligt - ljuvligt metaforiskt!
2013-01-09

    ej medlem längre
Så mjukt och fint du beskriver denna lycka.
2013-01-08

    Fridolina
Underbar
2013-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott det låter...livslust...
2013-01-08

  Bibbi VIP
Härligt.
2013-01-08

  Pah
tycker om den här. och jag hör pärlorna.
2013-01-08

    ej medlem längre
så fint skrivet!! *
2013-01-08

    ej medlem längre
Underbart vacker ...
2013-01-08

    ej medlem längre
tycker om!
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP