Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig...

Visa mig det riktiga och sanna,
visa mig känslor som blandas
där luften är ren och skör
så jag kan slutligen andas

visa mig att livet är värt att leva
trots tragedier, sorg och smälek
visa att det finns ett värde bortom
alla bedrägerier och tårfyllda svek

Inget är självskrivet i mitt liv
inget är hemligt och självklart
visa mig sanningen bakom fasaden
det som borde vara uppenbart

mitt hjärta fryser när kyla råder
min tanke smittas av allt förakt
så rädda mig ur träskets vandring
och visa mig var det är exakt

har drunknat i tusen famnar
som sedan gjorde hjärtat blek
men lärt mig att kunna förlåta
för jag tror på ärlig kärlek

det är bara sanningen jag söker
vill kunna se livet inuti dig
somna i din famn med trygghet
så snälla kan du visa mig.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 668 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-07 12:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt...att kunna leva och njuta av livet trots......
2013-01-07

  Rise Little One
Det kräver säkert mod och styrka från bägge två för att kunna visa upp sig för varandra vid rätta tillfälle kanske?
2013-01-07

  Anya VIP
En begäran jag hoppas blir uppfylld! fint i bunden form!
2013-01-07

    JO:82
:-)

shit va bra...
2013-01-07

  Maj-Lis VIP
Vackert skrivet...med både kärlek och längtan
2013-01-07

    Max Poisé
Men Karl Mange! Tror du att jag vill bespara en omvärld din smarta kommentarer utan respons! Lite kul måste man få ha!
2013-01-07

  Suss Petersson
En dikt så välskriven,en mening med livet, vi får aldrig mer en vad vi klarar av ,de starka får ibland så mycket att vilan blir för kort,då undrar man varför?
2013-01-07

    ej medlem längre
nej till kommentarer under egna texter.
2013-01-07

    Max Poisé
Nej till vad??!!
Nej till fri sprit och djupare analyser kanske?
2013-01-07

    ej medlem längre
nej nej nej nej nej.
2013-01-07

    ej medlem längre
Bra innehåll, snyggt formulerat!
2013-01-07

    ej medlem längre
Så fin...
2013-01-07

  LenaJohansson VIP
väldigt bra dikt detta...o fin
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé