Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sandkorn till sandkorn

 

när barn i träningsoveraller
lägger sandkorn till sandkorn till slott
och i stormens vagga draggas

 

-

 

snörök, skotertrafik, inlandsis
det bryter och slår

sjöslag, vinterskor, stjärnklara himmel 
hotellet för mina känslor

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-07 21:16



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
vacker bild och vackert målande dikt
2013-01-09

  Ingela Svenson VIP
vackert, som en bild av skagenmålarna, och sedan, snölandskapet
2013-01-08

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat
2013-01-08

  Maiah VIP
utlämnande, sårbar, helt enkelt fantastisk
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP