Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp

Ibland vill jag riva i det töcken av minnen som dyker upp
Släppa fram tankarna, även de bakom damm och tystnad
Jag vill få utlopp för den frenesi som dämpade ord ger med sig
Istället för att känna trycket över bröstet
Med stora bokstäver vill jag låta meningar flöda
Sätta punkt när varje ord har fått sin innebörd
Och kraft.

Så vill jag, att orden ska rulla.
Så vill jag, att tanken byggs upp
För att ge betydelse och ork till de glanslösa ord
Som samlas i det yttersta
I det bortesta
I mitt djup.




Fri vers (Fri form) av Waden Tammas
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-07 22:50



Bookmark and Share


  objekt3
Var Är Djupet? Du är en stum marianergrav! open up duuude ;)
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Waden Tammas
Waden Tammas