Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan regn

Det är innan regnet som fälten lyser
Och strålar i solgul färg
Då mörknar himlen i midnattsblåa toner
Skrämmer kråkorna på flykt
Undan vädrets sång

Det är innan regnet som det är vackert att vandra
Och andas vattenånga
Från molnens mun




Fri vers (Fri form) av Waden Tammas
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-07 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Waden Tammas
Waden Tammas