Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

Ska vi sluta våra händer
pressa samman vår hud,
och dansa med varandras läppar?

Så kan vi kyssa blåmärken
och slicka såren rena

Andas samma luft
tills inget annat återstår
än att vila i varandra




Fri vers (Fri form) av Waden Tammas
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Waden Tammas
Waden Tammas