Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskalad morgon

En marinblå skugga över staden
som blir till ånga för våra ögon
För sen kommer solen
och sprider liv genom värmen
Du sitter med kaffet i handen
och nyrakad kind
Små, små ljud
av vardagen
Små, små ord
av vårat liv.

Godmorgon.




Fri vers (Fri form) av Waden Tammas
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-08 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Waden Tammas
Waden Tammas