Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiskt korrekt

att förkasta välgrundat ansvarstagande

vägra det politiskt korrekta

är det nya politiskt korrekta


så vem agar barn?




Övriga genrer (Satir) av Trätobroder
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 07:37



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Samstämda tankar om PK i både satiren som i kommentarerna här under.
2014-05-23

  Petter Wingren
Det är PK att inte vara PK, snart PK att vara inte-PK, som hatar vara inte-PK, så ja vem tar sig an uppdraget att göra barnaga till PK...så länge det nu varar, känns förvånansvärt snabbt lite präktigt att slå barn.
2014-01-04

    ej medlem längre
PK är inte PK längre

2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder