Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankegång, men åt vilket håll...

Riksdagsmän är inte skumma
aldrig ses de gå runt och flumma
om de nå´t missar
andra kompromissar!
Så då är de ju ej alls dumma...







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-08 12:15



Bookmark and Share


  Tarantaran
Bra skrivet igen!
..kom att tänka på
sista raden:
de stannar hemmavid stumma;
för de gör väl det också rätt
gärna, " träffar sina väljare " :)
men din text handlade om litet
annat..
2013-01-08

  Lars Hedlin
Bra och skoj!
2013-01-08

  Ljusletaren
Kul /kram
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt