Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris från 13/2


som en direktsändning
i repris
till vilken jag ej kan ringa
och rösta

bakom glas av osagda ord

av varje frihetstörstande STAVELSE

står jag av mimik
i rörelse
tillintetgjord




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 979 gånger
Publicerad 2006-02-19 20:37



Bookmark and Share


    afrika
mycket bra, mycket bra :)
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP