Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom...

Bortom
...natten,
dag i ljus

Bortom
...sjukdom,
viskar...Lev, Lev, Lev

Bortom
...skogen,
ängens skönhet

Bortom,
något annat väntar

Tala till mig... Bortom




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skrivarvän bortom tycker om din dikt
(men det tror jag inte mäter sig med förväntan)
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten