Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se, eller att inte se...


Det är något...

Det är något
i din blick,
som starkt berör

Fruset längtar,
greppar hopp,
söker värme
till isbergstoppar
byggda av liv,
lagrade i evighet

Blundar hårt,
orkar inte längre...
ögonlim rinner sakta längs kinden

Ögon möter mina,
frigör smärta

Dessa ögon
som ser...
vad isberg döljer

Det är något i din blick,
som starkt berör,
tränger sig in,
väcker till liv...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-08 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten