Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i omgångar, stötvis, tillägnas hon den lilla strålen av elektricitet...med måtta...och som ett trolleri fungerar glädjen igen.


e c t

elektifierad
chans
tages

ser skillnad

egenmäktigt
clownaktigt
tillmötesgår

alla dessa fördomar

effektiviserar
chockerar
tagliatellin

virrvarr av substanser
som lockar till skratt
reboota systemet
starta om

e c t

det fungerar fint








Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-08 23:37



Bookmark and Share


  Dufvenberg

Heja er!!

Vilken hoppfull text!

elektifierad
chans
tages

Underbart!
2013-01-09

    ej medlem längre
fin! hoppfull text...
2013-01-09

  Lars Hedlin
Bra åter till ny!
2013-01-09

  SatansSon
Gilar när du leker med bokstäbverna några gånger. dfet sista var också kul. hoppas det hjälper Annika bara!
2013-01-09

    ej medlem längre
dikt om hopp, fint
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP