Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sinnet lever Liv!

Sinnet berörs av liv
känner spåret av början

Inget tar slut
bara ett här och NU


Sen kan andra tro att allt bara blir svart
och det är helt ok att tycka så

Andra kan tycka till
och säga något som: du är bra naiv
eller att man bara är en syndare

Och till dem säger Jag: Ja jag är en syndare

And i Like it a lot u see ;)

Huss kisses and more to thouse who cares




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-09 07:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Faller in i dina ord och håller varmt med.
2013-01-09

    ej medlem längre
upp till var och en.. gillar!
2013-01-09

  Maj-Lis VIP
Vem kan sja vem som har rätt eller fel...fast de finns dom som tycks veta svaret på allt
2013-01-09

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Jag känner igen mig så i dina ord. Och vem avgör vem som är syndaren? Jag tror inte på synd, jag tror på kärlek...du är ingen syndare, du är mänsklig!
2013-01-09

  Suss Petersson
Härligt..precis så ..man får avgöra själv
2013-01-09

  Angel of love
En underbar syn på allt!:)
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin