Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterhängsen

 

 

 

jag var länge efterhängsen
tills jag insåg vad jag var

rastlösheten brännmärker mig

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-09 08:25



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
tråkig är det nog inte:-)

exrtaheringen gillade jag!
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP