Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vilar

sträcker ut våra kroppar
och sinnen

befriar oss
i rörelsen vid havet

låter vågorna
dra undan oron



våra gamla berättelser
sköljer ner i vattnet

blir glömda minnen

varken ord eller tankar kräver oss


öronen vilar i havsbruset,
ögonen mot horisontlinjen,
huden i den saltfuktade luften

Vi stör inte varandra med några ord
eller röster


bara glömmer oss vid havet

en stund






Fri vers av bittemi VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-01-16 10:34



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så böljande, rofyllt, vackert skrivet:-)
2014-07-17

  Per "Läsaren" Sörqvist
finast
2014-06-03

    maija tuori

Mycket bra ! som balsam för själen..
2013-01-21

  Anoo Niskanen VIP
Bra!
2013-01-21

  Tino
Underbar läsning - Bokmärkt
2013-01-21

  agneta pichler
underbart frigörande..
Havet och dess brus..

Vackert skrivet
2013-01-17

  Annika Persson
våra minnen på vågen som sköljer in mot strand
och ut mot hav
2013-01-17

  Den lilla sjöljungfrun
tycker om, vi glömmer oss vi havet!!
skapar närvaron
det enda som är!
2013-01-17

    ej medlem längre
En njutning att läsa dina ord. Tack.
2013-01-17

    ej medlem längre
en minnesvärd läsning!
2013-01-17

  alldamageinside
Helt underbar, tack!
2013-01-17

  Tino
Snyggt!
2013-01-17

    Fridolina
Ljuvlig
2013-01-16

  Änglaögon
Härlig och lugnande stämning i dina ord.
2013-01-16

  Anya VIP
Mycket bra! ....bara glömmer oss vid havet en stund.... En vacker strof. Bokmärker!
2013-01-16

  Linda CH VIP
Vilosam rening!
2013-01-16

    ej medlem längre
vacker och sinnlig..
2013-01-16

    ej medlem längre
Så oerhört vackert och livsbejakande ...

Mycket bra poeterat ...



2013-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Njutbara rader...
2013-01-16

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-01-16

    ej medlem längre
Katharsis
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP