Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängens Musikant

Varm Mogen sommar Het passion, försmådd kärlek Crescendoduell (Inkräktare flyr)




Bunden vers (Haiku) av Songbird VIP
Läst 727 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-25 20:15



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker
2013-01-25

    ej medlem längre
Beautiful!!!!!!!!
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP