Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relation

Vad det gör ont när den som är nära, egentligen sitter och skrattar i bakgrunden,
Den närhet som finns, är egentligen bara ett smickrande skådespel,
Du vadar i vattnet med din vän och ser hur kul ni har det,
Men känner att något där bredvid, ständigt är närmare och du kan inget göra,
Då du alltid upptäcker det för sent.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-09 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill