Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens under...

Kärlekens under är
att den man älskar
blir ju bara vackrare
för varje dag som går
visst åren tar och far
och sätter sina spår
men kärleken helar
och spelar
ut hela sitt register
och aldrig i sin vård
den brister eller felar
alltid den får
den älskade
att lysa så då
så man bara undrar
hur den orkar
och hur den kan
i alla år hålla
den älskade
så underbart grann...
Och när döden tog
min älskade efter 50 år
jag tänkte
han är ju lika fager som
när jag honom fann!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-09 19:04



Bookmark and Share


  Berth
Kärleken förlåter allt och har överseende med allt.
2013-01-15

  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert skrivet, så rörande vackert ...


Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade ...
2013-01-15

  Ezmeralda VIP
Så vacker skrivet, jag blev så rörd.
Det är ju så som du beskriver det.
2013-01-12

  Olof Lagerhorn VIP
Vacker och innerlig kärleksdikt!
2013-01-10

  Ljusletaren
Sann äkta kärlek hela livet ut!
Stämmer in med att alla är vackra när de lyser/kram
2013-01-10

  ULJO
Berörande och vackert poetat
2013-01-09

    annalöfqvist

vackert målat.. med dina ORD!!!!!
2013-01-09

  Lars Hedlin
Vackert och stilfullt
2013-01-09

  Eva Helene VIP
En kärlekens höga visa här. Mycket vackert!
2013-01-09

    ej medlem längre
Så varm och fin!
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt