Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviktande

Hon tänker på all världens vackra bär
och sagan kring dem

Hon drömmer dem i sin koja

Hur länge har hon suttit här
utan att veta

att sylten kokas av tjära
och utav tjära kommer läkning

till den som önskar havet som utsikt

men är rädd för vatten




Fri vers av Virvelvinda
Läst 265 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2013-01-09 20:14



Bookmark and Share


    Svarte Petter
vet inte varför. men det här är bra.
2013-01-20

    ej medlem längre
så fint skrivet..
2013-01-14

  Lars Hedlin
VAckert
2013-01-13

  Robert Jonsson VIP
"att sylten kokas av tjära --" mycket bra !
2013-01-10

  SatansSon
Tjusig.Gillas.
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda