Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triumfglass

något i bilden är skevt

jag binder svarta sidenband runt min midja
jag vill aldrig dö

 

jag undrar hur mycket ljus jag skulle bli om jag exploderade
vem skulle jag ringa?

 

jag plockar med kadaver i ett rum där barbiedockorna ligger utspridda på den rosa heltäckningsmattan, äter sedan en triumfglass

branden i hörnet av rummet och jag går under jord ett tag tills verkligheten vill omfamna mig igen

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 416 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-09 20:56



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
intressant målar upp många bilder

2013-01-15

  Brachmin
Ring företaget och klaga, inte ska det börja brinna heller?
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star