Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa får göra sin röst hörd men bara utvalda

Att sprida hatiska lögnaktiga budskap
verkar vara mer välkommet än sanningens
hela samhället är genomdränkt utav falskhet
att stänga ner olika konton på internet
visar bara på att rädslan är stor för avslöjanden
att stoppa folk som står upp för åsiktsfriheten
som har som uppgift att visa vad som döljs
bakom mörkläggningsfasader är nu tabu
en krigsföring mot free speech pågår
" ljuga sig fram i livet är bättre
klappa medhårs vara medgörlig
visa att man snällt följer agendan"
vi som inte är medgörliga
kallas för alla möjliga olika namn
man kan känna hur de hatar oss
bespottar oss nervärderar våra liv
men det spelar ingen roll," ty sannngen vill
klä av alla ruttna kläder på dessa troll"
vi bara fortsätter stå för våra åsikter
spänner våra bågar av mod
skjuter ut våra ord på jord
varför ska vi ge upp friheten?
aldrig aldrig aldrig
aldrig aldrig aldrig!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-13 09:21



Bookmark and Share


    lydriket
Du får mitt tveklösa bifall.

Förtalsministrarna visar på förtalspartiets djupgående vilsenhet och desperation.

Dessa ministrar orerar hellre om 30-talets Tyskland och om fåtalet högst marginaliserade, rasistiska och vilsna nationalsocialister på våra gator än om 2000-talets Sverige.

Har förtalspartiet någon framruta?
2021-02-16

  Bibbi VIP
Står med i detta.
2021-01-14

  Thylacine
Bra skrivet
Håller med
Aldrig aldrig aldrig vi ger upp friheten!
2021-01-13

  Koloristen
I Sverige, som moraliserar över andra länder, så har vi Dan Eliasson och Morgan Johansson. Måste först städas framför egen dörr.
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP