Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjönkes grimas

Bjönke är i Filipstad
På Wasabröd

Han har en grimas
Som sitter kvar
I minnet
Ett snett leende
Då inget är roligt
´
I drömmar ser
Jag hans flinande åter

En min egentligen
Betydande nåt
Fantastiskt mysterium
Det okändas
Förbryllande stigled















Fri vers (Fri form) av SatansSon
Läst 303 gånger
Publicerad 2013-01-10 05:58



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
intressant text som väcker nyfikenhet, och riktigt kul bild
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon