Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om morgonen

 

 

 

 

om morgonen, när sömnen skingrats

gal tuppen för oss
som levde för mycket länge sedan

staden ställer upp sin silhuett

vi har glömt vår trötthet och vår livserfarenhet
när solen står på högkant

och horisonten rullat ut sig i fonden

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-10 07:19



Bookmark and Share


  Nanna X
jag ska ladda om min väckningssignal. harklingar kyrkklockor o tuppar.
2013-01-10

  Ingela Svenson VIP
Tjusigt om morgonen!
2013-01-10

  catharina.jerbo VIP
vilken underbaring!!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP