Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter far, son tar...

En bilmekanikers son från Blackning
fick av fröken en frågande tackling:
-Har du någon bror
är han liten eller stor...
-En liten, far säger visst nå´t fel med hans packning...

Han är ju en Standard Modell från 2012
så packningen får mor ofta byta på hans kolv
det händer att den läcker
och kylvattnet sen då täcker
inte bara hans säng utan hela vårt golv...










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-10 13:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jisses vilken översvämning det blir..HIHI ;)
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt