Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strax utanför skuggors sällskap





Jag är nu en ljusbärare
belyst inifrån och hela vägen ut
av Den, Den som bär på den fjädern
i kärlek I









Fri vers av Klas Nilsson
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-11 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson